Σχετικά με την Softub

Η Softub Inc. ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια στο Los Angeles / Καλιφόρνια από τον Tom Thornbury . Δύο εργοστάσια, ένα στην Καλιφόρνια και ένα στην ανατολική ακτή νότια της Βοστόνης, παράγουν τα μοναδικά υδρομασάζ Softub.. Μια παγκόσμια διανομή εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα, την εμπορία και την τεχνική υποστήριξη σε όλες τις ηπείρους. Έτσι για παράδειγμα, υπάρχει στην Ευρώπη ανά χώρα, ένας διανομέας που προμηθεύει τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

Για όλες τις χώρες (εκτός Αμερικής και Καναδά) τα κεντρικά της Softub βρίσκονται στη Ζυρίχη. Η βέλτιστη ευθυγράμμιση με τους διεθνώς απαιτητικούς πελάτες διευκόλυνε την γρήγορα ανάπτυξη με ηγετικές θέσεις σε διάφορες αγορές.

Η Softub ήδη πληροί όλες τις απαιτήσεις και τα πρότυπα του μέλλοντος και είναι κατά πολύ ανώτερη από τους συμμετέχοντες στην αγορά της από την άποψη της οικολογίας και της ενεργειακής οικονομίας. Επίσης, οι οικονομικές πτυχές που αφορούν τη συντήρηση και το κόστος έχουν ληφθεί πολύ καλά υπόψη.

8 Λόγοι

Τα υδρομασάζ της Softub αντιπροσωπεύουν την ατομικότητα, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη μέγιστη ευελιξία - για ώρες χαλάρωσης μακριά από το καθημερινό άγχος και στρες.

Εγκατάσταση

Εύκολο στη μεταφορά, πανεύκολο στην εγκατάσταση - μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσετε τη νέα σας όαση ευεξίας.

Σχόλια πελατών

Απλά ρωτήστε κάποιον από τους 100'000 οπαδούς του Softub σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες

Εδώ θα βρείτε υπέροχες φωτογραφίες.

Video

Εδώ θα βρείτε τα επιλεγμένα μας βίντεο.