Νέα

ΕΚΘΕΣΗ POOL ABOUT

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 2ο International Pool about Salon, Green About & Spa About που θα γίνει από 1 έως 3 Μαρτίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Φαλήρου TAE KWON DO.  Ελάτε από κοντά να γνωρίσετε το νέο πρωτοποριακό υδρομασάζ Softub που είναι συνώνυμο της ευεξίας και της χαλάρωσης! 

Περισσότερα

Top ∧

Softub και σε θαλαμηγό

Ακόμα και στο πανέμορφο μας Αιγαίο, με την μοναδική του θάλασσα, το Softub βρήκε την θέση του. Ταξιδεύει με την πολυτελή θαλαμηγό Obsession, όπου προσφέρει στους επισκέπτες της μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. 

Περισσότερα

Top ∧

Softub στη Σαντορινη

 

Απολαύστε τη χαλάρωση και τη ζωντάνια που προσφέρει το Softub σε σώμα και ψυχή με θέα τη μαγευτική  Καλντέρα.

Περισσότερα

Top ∧

Pool About 2011

Παρόν στην πρώτη έκθεση πισίνας και υδρομασάζ στην Ελλάδα, την Pool About 2011 έδωσε το Softub,  εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες για την μοναδικότητα του, την εμφάνιση του και τα μοναδικά του πλεονεκτήματα του. Συνεχές ζεστό νερό με πολύ μικρό κόστος λειτουργίας του, μηδενικός κίνδυνος τραυματισμού,

Περισσότερα

Top ∧

ΔΩΡΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΞΥΛΑ

Αποδράστε από την καθημερινότητα. Βυθιστείτε στο ζεστό νερό, χαλαρώστε και διασκεδάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και ξεχάστε την ρουτίνα της καθημερινότητας με την εμπειρία του Spa στο σπίτι σας. Το Softub θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να νιώσετε ευεξία ενώ διασκεδάζετε.

Περισσότερα

Top ∧